Pozdravna poruka

Dragi gosti,

Čast mi je, u svoje i u ime osoblja marine, pozdraviti Vas i zaželjeti dobrodošlicu na Internet stranice Marine Borik.
Marina Borik smještena je na zapadnoj strani grada Zadra, tik uz hotelski kompleks Borik, u mirnoj uvali, pored najljepše gradske plaže. Do centra grada jednostavno je doći šetnjom, autobusom ili brodom koji povezuju marinu s gradom.
Dočekujemo Vas u novom ruhu, nakon što je marina temeljito obnovljena u posljednjih godinu dana. 185 potpuno opremljenih vezova u moru na novo postavljenim pontonima omogućiti će vama ugodan odmor, a vašem plovilu sigurnu luku. Naše ljubazno i iskusno osoblje stoji vam na raspolaganju 24 sata i ne ustručavajte se zatražiti pomoć ili dodatne informacije. Vaša sigurnost i povjerenje od izuzetne su nam važnosti.
Prije no što osobno dođete u Marinu Borik i uvjerite se u njezinu ljepotu, ali i ljepotu i razvedenost cjelokupne jadranske obale, zaplovite našim novim Internet stranicama.
Pokušati ćemo vam dočarati ljepotu 3000 godina povijesti Zadra kao urbanog središta. Kada zakoračite u naš grad pružit će Vam se mogućnost za nezaboravnu šetnju prošlošću.
Zadar Vam nudi da sjedite na kamenu koji je u obrađen u doba Rimskog carstva i tvorio je središnji Forum, pruža Vam se mogućnost da uživate u jednoj od najboljih svjetskih izložbi sakralne umjetnosti Zlato i srebro Zadra koja prikazuje svu ljepotu zlatarskog obrta 15 – 18 st. Možete pogledom pomilovati škrinju s zemaljskim ostacima Sv. Šime koja je doplovila na obale Zadra i tu našla svoj dom. I ne samo to; svaka ulica i bedem Zadarskog poluotoka nosi dio svoje priče, koja traje već tri tisućljeća.
Najveća prednost Marine Borik svakako je njezin položaj koji nudi mogućnost plovidbe po jednom od najljepših arhipelaga Sredozemlja. Na samo 20 NM od naše marine 150 otoka i otočića Kornata pružaju vam doživljaj netaknute prirode, prikazujući stalnu bitku mora i kopna. Odaberite jednu od bezbroj malih skrivenih uvala u kojoj ćete uživati. No, zadarski arhipelag nisu samo Kornati još 100 malih i velikih otoka nudi pregršt mogućnosti. Olib, Silba, Premuda, Škarda, Ist, Molat, Sestrunj i niz drugih manjih otočića prema sjeveru nude vam mogućnost upoznati način življenja lokalnog stanovništva koji se nije mijenjao godinama.
Susresti ćete se s otocima na čije tlo nije došao automobil, a ljudi žive i uživaju većinu blagodati modernog svijeta. Ugljan, Pašman, Iž, Žut i Dugi otok još su neke od mogućih odredišta koja vam se nude na vašoj plovidbi u neposrednoj blizini marine. Dovoljno je samo zaploviti, prelijepa odredišta otvaraju se sa svakom novom prevaljenom miljom.

Želimo vam mirno more, povoljan vjetar i ugodan boravak.

Direktor Marine Borik
 
 
Site content is copyright © 2004-2009 Marina Borik d.o.o. Zadar